reklam

Eğer klimanız iyi ısıtma yapmıyorsa ve dışarısı "0" derecenin altında ise klimamızın dış ünitesi defrost`a geçmiştir. Eğer klimamızın dış ünitesi defrost`a geçmişse, aşağı yukarı 45 dakika boyunca iyi ısıtma yapmaz.
Eğer dışarısı "0" derecenin altında değil ise klimamız normal bir şekilde çalışıyor fakat ısıtması düşük ise klimamızın ön yüzünde bulunan kapağını açıyoruz, yanlarındaki iki tırnak var oralardan açıyoruz ve açtıktan sonra ön yüzünde bulunan filtre kısmını çıkartıp, filtrelerimizin dolu olup olmadığına bakıyoruz, eğer filtrelerimiz dolu ve pisse klimamızın ısıtması düşer. Filtremizi temizlemek için öncelikle ikisini birden çıkartıp çeşmenin altında tanzikli su ile yıkıyoruz daha sonra ikisini birbirine vurup çırpıyoruz, çırptıktan sonra klimamıza aynı şekilde takıyoruz. Ve klimamızı ısıtma konumuna alıp çalıştırıyoruz eğerki klimamız, eskisi gibi ısıtma kapasitesi düşük ise ozaman bir servis çağırıyoruz.

Ne tür klima olursa olsun ön tarafındaki filtreyi alıp yıkıyoruz ve yerine takıyoruz daha sonrasında yerine takıyoruz ve daha verimli ısı alabiliriz.

Oğulcan Hakkında

Bozukdisk için elinden geleni yapan teklojisever insanlarız biz.
«
Sonraki
Sonraki Kayıt
»
Önceki
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Blogunuz içersindeki makalerileri hergün takip ediyoruz.Ve bu makalerilerden bilgi ediniyoruz ve arkadaşlarla paylaşıyoruz,dell notebook yedek parça olarak paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  2. Yazı için teşekkürler böyle yazıların devamını bekliyorum.

    YanıtlaSil
  3. Yazı için teşekkürler böyle yazıların devamını bekliyorum.

    YanıtlaSil