reklam

» »Unlabelled » Dizigun.com - Bir Aktif Blog

Dizigun.com, güncel ve saf bilgiyi arayanlara ulaştırmayı amaçlamış bir bilgi sitesidir. Hayatımızda rastlayabileceğimiz her türlü sorun, soru burada cevaplanıyor. Sorularınıza cevap bulmak için tek yapmanız gereken sitede herhangi bir yazıya yorum olarak sorunuzu yazmanız. Sitede en çok aşağıdaki başlıklar altında soru cevaplanıyor, tabii siz de isteklerinize göre içeriği yönlendirebilirsiniz.

Diziler, dizi haberleri ve Televizyon programları

Bizim en aktif kategorimiz. Web sitemizin adında da geçiyor dizi. Her gün ekranlara bir dizi geliyor ve bunları takip etmek zor. Dizilerde çalan müziklerin adlarını bilmiyorsanız arayın bizde kesin vardır. Dizide rol alan bir oyuncunun adını mı merak ediyorsunuz, onu da paylaşıyoruz. Televizyon programlarının konuk listesi de bizim sitemizde.

Evcil Hayvan Bakımı

Pet-shop hayvanları hakkında tüm bilmek istedikleriniz, hayvanlara nasıl davranılmalı, beslemek için hayvanları nasıl tercih etmeliyiz, hayvanlara göre mama seçimleri, üremeleri, hastalıkları, yaşamları, eğitimleri kısacası evcil hayvan bakmı üzerine tüm soru cevaplar bu kategoride.

Ev Aletleri ve Beyaz Eşyalar

Evde kullandığınız bir alet (mutfak robotu, su ısıtıcısı, oda parfümü sıkacağı) ya da beyaz eşya (buzdolabı, çamaşır-bulaşık makinesi, elektrikli süpürge, televizyon) bozuldu ve servisi bekleyecek zamanınız yok mu? Dert etmeyin, en hızlı ve pratik çözümler bizde.

Dini Bilgiler

Şu sıralar bazı şeyler ters gidiyor. Televizyon programlarında çıkıp insanların kafasını karıştıran "din bilginleri"ne inat diyanet işlerine danışarak yazdığımız İslam ve diğer dinler hakkında tüm gerçek bilgiler bu kategoride.

Yararlı bilgiler

Kategorize etmediğimiz genel kültür bilgilerini bu başlığa topladık.

Yemek Tarifleri

Annelerimizin yaptığı nefis yemekler ve dünyaca ünlü aşçıların sır tarifleri paylaştık. Misafirlerinize farklı tatlar ikram etmek isterseniz burası tam size göre. Ayrıca Oktay Usta tarifleri de var.

Oğulcan Hakkında

Bozukdisk için elinden geleni yapan teklojisever insanlarız biz.
«
Sonraki
Sonraki Kayıt
»
Önceki
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Çekinmeyin, bir yorum bırakın